Rolbatech Transporttechniek

Wie zijn wij met welke ervaring?

Centraal gevestigd in Nederland en met meer dan 30 jaar aan ervaring op het gebied van Harmonica banen en rollenbanen in het algemeen zijn wij van Rolbatech Transporttechniek graag uw partner. Naast onze eigen ervaring van de genoemde ruim 30 jaar werken wij ook al deze jaren al samen met één van de grootste Duitse producenten op het gebied van de logistiek namelijk Blume Rollen uit Radevormwald.

Een producent waarbij kwaliteit al meer dan 60 jaar bovenaan in het vaandel staat. Maar tegelijk werken wij en Blume aan constante mogelijkheden voor verbeteringen, modernisering en standaardisatie. Want naast het feit dat wij het belangrijk vinden dat we alleen producten van de hoogste kwaliteit leveren verliezen wij ook de prijzen niet uit het oog. Sterker nog, door onze gezamenlijke aanpak zijn wij zelfs één van de laagste met onze prijzen in de markt en tegelijk toch een ongeëvenaarde hoge kwaliteit.

Wilt u uw logistiek aanpakken, of het transport van dozen, kratten of misschien wel pallets anders inrichten? Wij helpen u graag verder en met onze ervaring voorkomen wij waarschijnlijk dat u het spreekwoordelijke wiel voor de tweede keer moet uitvinden.

Advies of hulp?

Zoals al aangegeven zit Rolbatech Transporttechniek centraal gelegen in Nederland, vanuit Woerden komen wij dan ook graag uw kant op om u advies te geven. Graag bekijken wij de situatie bij u en bieden u een oplossing. Deze oplossing zullen wij zoveel als mogelijk baseren op onze standaard componenten om een zo gunstig mogelijke prijs te hanteren.

 

bedrijfspand blume rollen harmonica banen

Eén van de twee productielocaties in Duitsland.

 

Contactgegevens

stalen rollen harmonica baan
scharen harmonica baan_02
wieltjes staal harmonica baan
wieltjes kunststof harmonica baan